Najčastejšie otázky

Aký typ tabule si vybrať?

Admin
24.5.2020
Nekomentované
Aký typ tabule si vybrať?

Plánovanie času a motivácia prostredníctvom tabule. Aký typ tabule je pre mňa vhodný?

Sme rodinná firma, ktorá na slovenskom trhu pôsobí už cez 20 rokov. Venujeme sa výrobe a predaju rôznych typov tabúľ. Keďže tabule sa používajú predovšetkým na uchovávanie informácií a plánovanie pracovného či voľného času, predstavíme si tabule podľa ich funkcií. Pokiaľ práve váhate nad kúpou tabule a neviete aký typ je pre Vás vhodný, tento článok vám môže pomôcť s jej výberom.

Komunikácia informácií prostredníctvom tabúľ je dôležitá na každom pracovisku.
Korkové, kriedové tabule, magnetické alebo sklenené magnetické tabule sú jednoduchými, ale účinnými prostriedkami na odovzdávanie informácií. Zorganizovať si svoj pracovný alebo firemný čas, naplánovať dlhodobú či krátkodobú stratégiu, prípadne najbližšie kroky, to všetko sú činnosti, ktoré sa dajú realizovať prostredníctvom rôznych plánovacích tabúľ.


Magnetické tabule, resp. popisovateľné tabule sú vhodné na pripínanie predmetov prostredníctvom pripínačiek, magnetov, ale aj zapisovanie rôznych poznámok prostredníctvom fixiek. Rovnaké možnosti ponúkajú aj korkové tabule, prípadne ich kombinácia s magnetickou plochou a priestorom na popisovanie.
Sú výbornou voľbou do domácnosti, napr. pre zaneprázdnených rodičov, či ľudí, ktorý často zabúdajú na svoje povinnosti a aktivity.

Medzi veľmi obľúbené tabule patria tabule na magnetky. Zákazníci často hľadajú tabuľu na ktorú si môžu pripnúť magnetky zo svojich dovoleniek. Naše tabule sú ideálne na všetky typy magnetiek a tak sa nemusíte obávať, že vám magnetky na tabuli nebudú držať. Keďže tabuľa je aj popisovateľná, ku každej magnetke si môžete zapísať svoj príbeh, či vtipné príhody. Stačí si dokúpiť popisovač na to určený.



Pokiaľ chcete tabuľu ktorá má okrem praktického využitia plniť aj účel dizajnový, jednoznačne odporúčame sklenené magnetické tabule. Sú praktickým luxusným doplnkom, ktorý prináša dôležitý efekt v podobe pohotovej plochy pre písanie poznámok, ale tiež umiestnenie dokumentov.
Jej hladký povrch zaručuje ľahké písanie a bezstarostné čistenie bez zanechania šmúh.


Plánovacie tabule v magnetickom prevedení sú vhodné pre jednotlivcov, ktorý si radi svoj čas rozoberú do posledného detailu. Vybrať si môžete od týždenných, mesačných až po ročné plánovacie tabule.


Športové tímy, ktoré potrebujú rozobrať taktiku a prípravu na zápas majú na výber trénerské magnetické tabule v hliníkových rámoch. V ponuke máme futbalovú trénerskú tabuľu, basketbalovú, florbalovú, volejbalovú ale aj hadzanársku.


V prípade, že vlastníte prevádzku, bar, či obchod a potrebujete tabuľu do exteriéru, odporúčame „áčkové“, resp. kriedové tabule (reklamné stojany). Svojim prírodným dizajnom dokážu príjemne zútulniť kaviareň, či inú gastro prevádzku. Vybrať si taktiež môžete napríklad kombináciu farebnej kriedovej tabule s moderným chrómovým prevedením, ktorá má taktiež magnetické vlastnosti a navyše je popisovateľná kriedou, či kriedovou fixou.



V rámci obchodnej, akademickej, ale aj lektorskej oblasti sú neodmysliteľnou súčasťou tejto činnosti flipcharty a moderačné tabule. V našej ponuke sa nachádzajú statické, ale aj mobilné varianty flipchartov. Na úrovni moderačných tabúľ taktiež ponúkame statické a dynamické varianty v korkovom, ale najmä v keramickom prevedení s magneticko-popisovateľnou funkciou.




Ku každej tabuli si môžete zakúpiť aj popisovače, magnety, kriedy, ktoré nájdete v kolónke doplnkový tovar.

Výber vhodnej tabule pre vás, resp. vaše podnikanie závisí od účelu na ktorý ju potrebujete. Na základe textu vyššie už máte predstavu, ktorá z tabúľ najlepšie spĺňa vaše požiadavky. Na výber máte rôzne varianty a cenové hladiny. Všetky naše produkty sú najvyššej kvality, avšak cena sa zároveň odvíja od náročnosti materiálu a samotného prevedenia a funkcie tabule. Našou výhodou je aj to, že ponúkame rámy v rôznych farbách a tak si môžete tabuľu ešte viac personalizovať podľa vašej predstavy. Na výber máme taktiež rámy v štýle: provensálsky, rustikálny, chromový.

Ak ste nenašli vhodný rozmer nezúfajte, všetky tabule vám vieme vyrobiť na mieru, presne podľa vašich požiadaviek.
V prípade, že nás chcete podporiť, nájdete nás aj na facebooku či instagrame (toptabule.sk).
Ďalšie články si môžete prečítať v našom blogu.

Napíšte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vitajte na našom blogu

V sekcii Blog sa vám snažíme pomôcť zorientovať sa vo svete tabúľ praktickými radami pri ich výbere, umiestnení, ale aj plnom využití ich potenciálu. Taktiež vás informujeme o najnovších trendoch a vychytávkach z nášho sveta.
Menu